Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Β', που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης: 
Τι πιστεύετε ότι δεν πήγε σήμερα καλά για την ομάδα σας: 
«Κοιτάξτε, η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που πάντα κυνηγάει τους τρεις βαθμούς. Ειδικά μέσα στην έδρα της, ό,τι χάσεις είναι πραγματικά πολύτιμο! Δεν ξέρω υπήρχε ένας εκνευρισμός, γενικά σε όλη την ομάδα, είχαμε μια νευρικότητα και λάθος επιλογές γενικά και ήρθε μια αναστάτωση στην ομάδα που δε μας βγήκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δεν το καταφέραμε στο βαθμό που θέλαμε, δεν είχαμε τις ευκαιρίες τις κλασικές να σκοράρουμε και γενικά ήταν ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, με πολλές μονομαχίες και πιστεύω ήταν δίκαιο το Χ».

Για την δύσκολη συνέχεια και την κάλυψη του χαμένου εδάφους: 
«Έτσι ακριβώς, κοιτάξτε έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολo γενικά το πρόγραμμα μας. Συνεχίζουμε βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι της Τετάρτης, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια όπως είπα και παλιότερα είναι το ίδιο δύσκολα. Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος έτοιμος, για να παλέψεις μέσα στο γήπεδο, να είσαι πάνω από όλα ήρεμος, με φαντασία μέσα στο παιχνίδι σου και από εκεί και πέρα ο καλύτερος ας κερδίσει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top