Η ΑΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο είναι ΙΔΕΑ.
3250 εισιτήρια διαρκείας για τους υγειονομικούς της Λάρισας θα διαθέσει δωρεάν η ΠΑΕ ΑΕΛ σε μία πράξη που δεν είναι οικονομική συμπαράσταση, αλλά ηθική επιβράβευση.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή  που απέστειλε ο κ. Αλέξης Κούγιας, στον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας κ. Σερέτη Φώτη και στον Υποδιοικητή Της 5 Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας κ. Τσιαούση Ηλία:

Λάρισα 10/1/2022
Προς τους

Διοικητή 5 Υ. ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Σερέτη Φώτη,

Υποδιοικητή 5 Υ. ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Τσιαούση Ηλία.

Όπως σας είναι γνωστό είμαι Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ και κατά την χθεσινή ημέρα δημοσιοποίησα την πρόθεση μου να χορηγήσω δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το παραϊατρικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων της Λάρισας (Γενικό – Πανεπιστημιακό – Ιατρικά κέντρα) σε εκδήλωση ευγνωμοσύνης όλης της οικογένειας της ΑΕΛ για τα όσα καθημερινά με κίνδυνο της ζωής τους πράττουν για την σωτηρία των συνανθρώπων μας.

Η κίνηση μου αυτή έχει ηθική και συμβολική υποδομή και σκοπεύει να αφυπνίσει συνειδήσεις, αφού η υλοποίηση της και δεδομένου του αριθμού του υγειονομικού προσωπικού που υπερβαίνει τους 3.250 συνανθρώπους μας είναι μία δυσβάσταχτη οικονομική επιλογή για μια ΠΑΕ επιπέδου της ΑΕΛ μας.

Κατόπιν αυτού και για όλα τα οποία και προφορικά συζητήσαμε, σας παρακαλώ όπως επικοινωνήστε με τον οικονομικό υπεύθυνο της ΑΕΛ κ. Τάσο Χριστακόπουλο στο τηλέφωνο 2410259000, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας με το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου του κάθε εισιτηρίου.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Για την ΠΑΕ ΑΕΛ
Κούγιας Αλέξιος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top