Το βρώμικο παρασκήνιο πια όχι μόνο δεν κρατάει τα προσχήματα αλλά κάνει και επίδειξη δυνάμεως κατεξευτελίζοντας τον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος εάν δεν είναι συνένοχος είναι ανίκανος.

Κύριε Κλάτενμπεργκ είναι δυνατόν να ορίζεις ως διαιτητή σε παιχνίδι της ΑΕΛ που διεκδικεί το πρωτάθλημα τον Μπεκιάρη της Καρδίτσας που έχει παίξει όλα τα φιλικά της Αναγέννησης Καρδίτσας με τελευταίο το φιλικό Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ και μπροστά στα μάτια του έσπασαν τον αστράγαλο του to ποδοσφαιριστή μας Γαρουφαλιά χωρίς να δείξει ούτε κίτρινη κάρτα και ο ποδοσφαιριστής μας από τότε δεν μπορεί να συνέλθει.

Ο Μπεκιάρης στο ίδιο παιχνίδι άκουγε τον Καρανίκα και τον Λαγό να βρίζουν χυδαία χωρίς να τους κάνει ούτε μία παρατήρηση.

Η ΑΕΛ κ. Κλάτενμπεργκ είναι η μοναδική ομάδα σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και σε 14 αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει κερδίσει πέναλτι, ενώ έχουν υπάρξει τουλάχιστον 10 περιπτώσεις να της δοθούν πέναλτι, σαν αυτά που δίνονται κάθε Κυριακή με την υπόδειξη του VAR στην Super League 1.

Επιτέλους αποδείξτε ότι γνωρίζετε πλέον τι κάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος και η παρέα του στην SuperLeague 2 και προστατέψτε τις τίμιες και καλές ομάδες, που δεν παίζουν στην Super League 2 μόνο για το στοίχημα και μην ασχολείστε μόνο με την Super League 1, αφήνοντας εμάς τους υπολοίπους έρμαιο των βρώμικων σχεδίων αδίστακτων ανθρώπων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top