Άμεση ανταπόκριση από τους Διοικητή και Υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ.κ. Σερέτη και Τσιαούση στη δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ προς τους υγειονομικούς.
Πριν από λίγο επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον κ. Αλέξη Κούγια και του ζήτησαν, αφού τον ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία της ΑΕΛ να διαθέσει δωρεάν εισιτήρια στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την υγεία μας, η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας να επεκταθεί και στο παραϊατρικό προσωπικό των Νοσοκομείων, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τραυματιοφορείς, τους οδηγούς στο ΕΚΑΒ, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό και το βοηθητικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας.

Ο κ. Κούγιας έκανε δεκτό το αίτημά τους και έτσι περίπου 3.000 οπαδοί της ΑΕΛ, που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα έχουν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας όσο διαρκεί η καταπολέμηση από αυτούς της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτονόητο είναι ότι η προσφορά αυτή της ΑΕΛ αφορά μόνο τους εμβολιασμένους.

Αύριο τα στελέχη της ΑΕΛ θα επικοινωνήσουν με τους κ.κ. Σερέτη και Τσιαούση για να προμηθευτούν τους καταλόγους των εμβολιασμένων εργαζομένων σε όλο το σύστημα του Ε.Σ.Υ. στο Νομό Λαρίσης, ώστε να αρχίσει η διαδικασία της εκδόσεως των εισιτηρίων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top