Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, που βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Superleague 2, έχοντας ενα βαθμό περισσότερο απο την ΑΕΛ, μίλησε στο Metropolis 95.5 μεταξύ άλλων για την ομάδα του και το στόχο της ανόδου στην Superleague 1.

Αναλυτικά ο Παύλος Δερμιτζάκης: 
«Είμαστε μια ομάδα που εδώ και χρόνια έχει στηθεί για να είναι καλά και να εξελίσσεται. Ετσι και φέτος, αυτή την εγγύηση την δίνει η κορυφή της πυραμίδας που είναι η οικογένεια Μπίκα. Προσπαθούμε όλοι με ένα πλάνο και στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο και την άνοδο στη Super League 1».

-Είστε έτοιμος να επιστρέψετε στην SL1; «Σίγουρα, ο στόχος όλων μας είναι αυτός. Υπάρχουν άνθρωποι με προσωπικότητα και με εμπειρία στην ομάδα, όπως είναι ο Γιώτης Τσαλουχίδης και ο Θωμάς Τρούπκος. Ακόμη, υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία», σημείωσε και συνέχισε, τονίζοντας:

«Προσπαθούμε να πετύχουμε το μέγιστο και να μπορέσουμε να διεκδικούμε πράγματα. Τα πάντα βασίζονται στην ομαδικότητα. Εδώ, ευτυχώς, δημιουργήσαμε μια αλυσίδα και κάθε κρίκος συνδέεται αρμονικά με τον άλλο. Είναι μια ομάδα που αργά ή γρήγορα θα βρεθεί εκεί όπου ανήκει. Εχει όλες τις προϋποθέσεις για να βρεθεί στη Super League 1».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top