Την τελευταία μέρα του 2021 η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ομάδα του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 άλλαξε σελίδα. Μια σημαντική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό Βόλου ανακοινώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς επήλθε συμφωνία με τον Βολιώτη ομογενή επιχειρηματία Ιωάννη Νταόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει, ότι σήμερα Παρασκευή 31/12/2021 επήλθε μία καταρχήν συμφωνία μεταξύ της πλειοψηφίας των μικρομετόχων, με τον Βολιώτη ομογενή επιχειρηματία Ιωάννη Νταόπουλο, για τη μεταβίβαση του 51% του μετοχικού κεφαλαίου.
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να ολοκληρωθεί νόμιμα και νομότυπα η όλη μεταβίβαση.
Επίσης, άμεσα θα γίνει και η διοικητική αλλαγή, με την κάλυψη από τον Ιωάννη Νταόπουλο της θέσης του νόμιμου εκπροσώπου της ΠΑΕ.
Η παρούσα διοίκηση αισθάνεται ότι και αυτή τη χρονική στιγμή έπραξε το καλύτερο για τη μεγάλη μας ομάδα, παραδίδοντάς την σε υγιή χέρια, βολιώτικης καταγωγής και με ονοματεπώνυμο, συνώνυμο της ανοδικής εξέλιξή της».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top