Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Superleague 2, με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης:
«Μας έχει συμβεί πολλές φορές. Η ομάδα μας δεν απειλήθηκε, στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Προηγήθηκε ο αντίπαλος σε μία φάση που ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φυσιολογικό να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια, αλλάξαμε σχηματισμό, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί και αυτό είναι φυσιολογικό να δημιουργηθούν κάποια κενά πίσω. Συνεχίσαμε να έχουμε την κατοχή και την πίεση, παλέψαμε μέχρι το τέλος να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια, δεν τα καταφέραμε και μας έμεινε η πικρία που με τέτοια εμφάνιση δεν πήραμε ούτε τον βαθμό. Στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά όμως θα πρέπει να είσαι δυνατός για να γυρνάς μετά από τέτοια αποτελέσματα. Είμαστε εδώ για να το κάνουμε, συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος πως πράγματα που δεν μας τα δίνει η τύχη, κάποια στιγμή θα γυρίσει και θα μας τα δώσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Η προσπάθειά τους ήταν τεράστια. Ακολούθησαν πιστά το πλάνο, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχει ο παράγοντας της τύχης και της αστοχίας. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας και την εκτέλεσή μας. Έχουμε καλούς παίκτες και θα το πετύχουμε σιγά σιγά. Θα έρθουν αποτελέσματα σερί, μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση, έπρεπε να είμαστε τουλάχιστον στο γκρουπ της πρώτης τετράδας. Έχουμε πολύ εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Εύχομαι στην ΑΕΛ καλή συνέχεια».

Για το αν η εμφάνιση της Νίκης Βόλου αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια:
«Οι εμφανίσεις μας είναι περίπου σ’ αυτό το επίπεδο, σε όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεσε ένα-δύο παιχνίδια μέχρι τώρα. Μία ομάδα που αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα. Φτάσαμε να ήμαστε με έξι παίκτες με κορωνοϊό, χωρίς να φεύγουμε από τα γήπεδα. Φτάσαμε να κατέβουμε σε ματς με 13 παίκτες. Ήμασταν εκεί όμως, δεν βγάλαμε το ένα κρούσμα παραπάνω για να τινάξουμε στο αέρα αυτό το απαξιωμένο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουμε. Η Νίκη είναι μία ομάδα με τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Πιστεύω πως βοηθάει πολύ στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και στο να γίνει το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας ανταγωνιστικό. Είναι ένα πρωτάθλημα που παίζουν πολλοί Έλληνες παίκτες. Πρέπει να το σεβαστούμε και να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό και πιο αξιόπιστο. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και στο τέλος πιστεύω πως θα έχουμε ένα πολύ καλό πλασάρισμα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top