ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΗΝ Β΄ΕΠΣΛ.
ΑΕΛ - Προμηθέας 3-0
ΑΕΛ - Τύρναβος 2-1
Μετά τη νίκη στο Δρυμό η ομάδα μας υποδέχτηκε στο γήπεδο «Μητσιμπόνας» τον Προμηθέα την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου επικρατώντας με σκορ 3-0. Οι βυσσινί εμφανίστηκαν σοβαροί και αποφασισμένοι από την αρχή να πάρουν τη νίκη ανοίγωντας νωρίς το σκορ με τον Γκόγκουρα. Στην συνέχεια ο Γκουγκίδης διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ και ο Τσιούτσιας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ. Βασιλείου): Νικόλι, Μπόρος, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Γιαννακός, Πολύζος, Τσιούτσιας, Καλύβας, Γκόγκουρας.
Αγωνίστηκαν και οι Κυριαζής, Τεμιρτζόγλου, Τάτσης, Μακρής Κ., Λαρίσης.
Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο γήπεδο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» η ΑΕΛ φιλοξένησε τον πρωτοπόρο Τύρναβο. Σε ένα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πολύ όμορφο μακρινό σουτ στην αρχή του αγώνα, με το σκορ να μην αλλάζει ως το ημίχρονο και τον τερματοφύλακα του Τυρνάβου Βλιώρα να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες καταφέρνοντας τελικά να ανατρέψει το σκορ με τον Γκόγκουρα να σκοράρει δύο γκολ.
ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ. Βασιλείου): Νικόλι, Μπόρος, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Γιαννακός, Πολύζος, Τσιούτσιας, Τεμιρτζόγλου, Γκόγκουρας.
Αγωνίστηκαν και οι Καλύβας, Τσιούπρος, Τάτσης, Λαρίσης, Κωστόπουλος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top