Πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ Τρικαλα - ΑΕΛ εισέβαλαν παράνομα στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων μέσω της θύρας ..., αφού προηγουμένως παραβίασαν αυτήν, 60 περίπου άτομα φέροντα διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας. Η εισβολή των ατόμων είναι παράνομη, έγινε χωρίς την λήψη εισιτηρίων εισόδου και κατά προφανή παραβίαση των υγειονομικών μέτρων.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ζήτησε από τον παριστάμενο επικεφαλή της αστυνομικής δύναμης την εκκένωση της θύρας 9 από τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή έναρξη και διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ο αρμόδιος αστυνομικός επικεφαλής, αν και συνομολόγησε την παράνομη είσοδο των ανωτέρω οπαδών, ωστόσο αρνήθηκε να προβεί στην εκκένωση της κερκίδας εγγυώμενος ότι οι συνθήκες επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, παρά τις ρητες επιφυλάξεις μας προς τούτο.
Τα ανωτέρω γνωστοποιούμε προς πάσα αρμόδια Αρχή με την ρητή επιφύλαξη άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top