Πλούσια δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (2/2), με το βλέμμα να στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου διεξάγονται έξι αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δράση έχουμε και σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr τα πάντα για το betshop casino live.

Συνεχίζεται ο αγωνιστικός κατήφορος του Απόλλων Σμύρνης, που ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Συμπλήρωσε 12 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σημειώσει ένα γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια και βρίσκεται σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που άξιζε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έμεινε στο 1-1, παρότι ήταν η μοναδική ομάδα που προσπάθησε να παίξει παραγωγικό ποδόσφαιρο. Ανέβηκε στους 38 πόντους και είναι δεύτερος, στο +2 απ’ την ΑΕΚ, στο +8 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο -9 απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Χαοτικές οι διαφορές των δύο ομάδων, ο Δικέφαλος είναι το μεγάλο φαβορί, περιμένουμε ότι θα καταφέρει να περάσει απόψε από τη Ριζούπολη με πειστικό τρόπο.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top