Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με σημαντικά παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τελικό στο Κόπα Άφρικα και ντέρμπι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από τη Serie A και την αναμέτρηση Γιουβέντους - Βερόνα, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην Interwetten

24η Αγωνιστική στη Serie A, με την ενισχυμένη μεταγραφικά Γιουβέντους να αναζητά σήμερα την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε εννέα ματς αήττητη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 5η θέση. 


Από την άλλη η Βερόνα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία ματς. Ομάδα που παίζει ανοιχτά και δέχεται εύκολα γκολ, το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα 8/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και περιμένουμε και σήμερα μια αναμέτρηση με γκολ εκατέρωθεν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top