Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι οπαπ. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, δράση έχουμε μεταξύ άλλων στα Κύπελλα Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας, ενώ στη σέντρα βγαίνει το πρωτάθλημα Αργεντινής. Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα στο Κύπελλο Ιταλίας και την αναμέτρηση Αταλάντα - Φιορεντίνα την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά και αποτελέσματα για τα παιχνίδια της ημέρας και προγνωστικα στοιχηματοσ μπασκετ.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κάλιαρι την προηγούμενη αγωνιστική η Αταλάντα, ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων. Ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη (17/02) υποδέχεται τον Ολυμπιακό.


Βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο με 3-0 γνώρισε η Φιορεντίνα την προηγούμενη αγωνιστική. Βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας πανηγυρίσει μια νίκη σε έξι αγωνιστικές, το Κύπελλο είναι ο βασικός της στόχος και θα διεκδικήσει σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση, κόντρα σε μια Αταλάντα που έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές απουσίες. Θα κοντράρουμε τους γηπεδούχους. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top