Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ της Κυριακής (13/2) με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και Super Bowl. Η σημερινή μας πρόταση για στοίχημα έρχεται από τη Super League και το ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. 


Έπαιξε με τη φωτιά, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να γλυτώσει τα χειρότερα κόντρα στον Παναιτωλικό, πανηγύρισε τη νίκη στην παράταση και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ιωνικό με 3-0 στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στους 53 πόντους και έμεινε στο +9 απ’ τη δεύτερη θέση, στο +14 απ’ την τρίτη ΑΕΚ. Πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα οι βασικοί Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά, σήμερα άπαντες είναι διαθέσιμοι. 

Από την άλλη η ΑΕΚ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, τη στιγμή που ο τεχνικός Γιαννίκης βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Έχει ηττηθεί στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με την εικόνα της. Ξεκούραστος και με καλή ψυχολογία ο Ολυμπιακός, έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό ντέρμπι.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top