Το σημερινό κουπόνι οπαπ τα έχει όλα! Δράση σε Europa League και Conference League, με τις μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Το μεγάλο παιχνίδι των “ερυθρόλευκων” κόντρα στην Αταλάντα είναι αυτό που θα μας απασχολήσει σήμερα στοιχηματικά και το οποίο μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Europa League.


Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Αταλάντα, τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έρχονται σε μια περίεργη στιγμή, που δεν της βγαίνουν πολλά απ’ αυτά που θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γιουβέντους εντός έδρας στο τελευταίο ματς για τη Serie A και συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός χωρίς να πείθει με την εικόνα του, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, ενώ έρχεται από τη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0. Στη Σούπερ Λιγκ πορεύεται αήττητος, ανέβηκε στους 56 πόντους και έμεινε στο +9 απ’ τον ΠΑΟΚ, στο +17 απ’ την τρίτη ΑΕΚ. Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση με τρεις νίκες και 9 βαθμούς, όλα τα «λεφτά» ήταν τα δύο «τρίποντα» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Επηρεασμένη από τις απουσίες η Αταλάντα, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στον αντίποδα ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί καλά για αυτά τα ματς, έχει ψυχολογία και περιμένουμε ότι θα παρουσιαστεί σήμερα ανταγωνιστικός. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top