Γεμάτο με σημαντικούς και ενδιαφέροντες αγώνες είναι το κουπόνι του Σαββάτου (19/02), που προσφέρουν επιλογές και για στοιχημα live. Το Betarades.gr επιστρέφει με μια δυνατή πρόταση για τα γκολ σε ματς της Α’ Ιταλίας και συγκεκριμένα στο Ρόμα - Βερόνα. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Στις 19:00, η Ρόμα υποδέχεται τη Βερόνα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A.

Μετά τον αποκλεισμό της (2-0) από την Ίντερ από τα προημιτελικά του κυπέλλου, η Ρόμα έφτασε κοντά σε μια δεύτερη σερί οδυνηρή ήττα. Τη "γλίτωσε" ο Κριστάντε, που διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό 2-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σασουόλο για τη Serie A. Κέρδισε τα δύο από τα τρία τελευταία στην έδρα της, όμως, στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. 

Εντυπωσιακή είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελλάς Βερόνα, πέτυχε την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, συντρίβοντας με 4-0 την Ουντινέζε. Διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα της γραμμής κρούσης της το τελευταίο διάστημα, έχοντας σημειώσει δέκα γκολ στους τέσσερις πιο προσφατους αγώνες. Δεν κλείνεται, σκοράρει με ευκολία και με άγνοια κινδύνου αναμένεται να παραταχθεί και κόντρα στη Ρόμα.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ιταλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top