Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ της Κυριακής (20/02) με δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και ντέρμπι στη Super League με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από τη Serie A και την αναμέτρηση Ουντινέζε - Λάτσιο, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος επιλογών στην bwin

26η Αγωνιστική στη Serie A με την Ουντινέζε να αναζητά αντίδραση μετά τον διασυρμό από τη Βερόνα με 4-0. Είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στην Τορίνο, συνολικά έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, υποχώρησε στη 16η θέση και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Από την πλευρά της η Λάτσιο ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 2-1 από την Πόρτο στο “Ντραγκάο” στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα επικράτησε με 3-0 της Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκεται στην 6η θέση. Θα παραταχθεί σήμερα με σημαντικές απουσίες, έχει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια της και το μυαλό στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης. Η Ουντινέζε στηρίζει πολλά στην έδρα της και έχει σήμερα την ευκαιρία να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό ματς.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top