Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα το σημερινό κουπόνι οπαπ, με ντέρμπι στο “Απόστολος Νικολαΐδης” με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ αλλά και τελικό στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τις Τσέλσι και Λίβερπουλ να δίνουν μάχη για τον τίτλο στο “Γουέμπλεϊ. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έρχεται και η σημερινή μας στοιχηματική πρόταση, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betsson

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε την Τρίτη η Τσέλσι, που επικράτησε με 2-0 της Λιλ εντός έδρας. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος, παραμένει εντός όλων των στόχων της. Συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μέσα στο Κύπελλο, παίζει τελικό Λιγκ Καπ και έχει ήδη κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Super Cup Ευρώπης.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, διέλυσε με 6-0 τη Λιντς μεσοβδόμαδα και πανηγύρισε την ένατη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στη 2η θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, ωστόσο σε έναν τελικό όπως αυτόν δεν μετρά μόνο αυτό. Η Τσέλσι έχει κατακτήσει ήδη δύο τρόπαια φέτος και δείχνει να γνωρίζει καλά πως να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου σήμερα στο “Γουέμπλεϊ”. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top