Στις νίκες επέστρεψε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Γιάννενα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Σε μία ημέρα ιδανική για ποδόσφαιρο, η ομάδα του Βασίλη Πάνου μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να του βάλει δύσκολα.
Το 1-0 έκανε η Strubelova στο 14' με κοντινό πλασέ μετά από σουτ της Musto που είχε βρει στο οριζόντιο δοκάρι, το 2-0 έγινε στο 19' πάλι με την Strubelova η οποία εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και σημάδεψε σωστά, για να έρθει στο 28' η Seara να κάνει το 3-0 με κοντινή προβολή, εκμεταλλευόμενη την σύγχυση μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έδειξε μία εντελώς διαφορετική εικόνα, ρίχνοντας κατακόρυφα τον ρυθμό και έχοντας πολλές κακές επιλογές αλλά και εκνευρισμό ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων δεν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της και έμεινε πιστή στο πλάνο της με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στην ΑΕΛ να την απειλήσει ιδιαίτερα. Η πιο καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήτανε το πέναλτι το οποίο κέρδισε η Strubelova στο 67' και ανέλαβε να εκτελέσει η Σωτηριάδη, η οποία αρχικά δεν κατάφερε να νικήσει την Χατζηλαζάρου που απέκρουσε το πέναλτι και στην συνέχεια στην επαναφορά να σουτάρει άστοχα. Το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος σε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο.

Εκτός από τους βαθμούς της νίκης ο προπονητής της ΑΕΛ κρατάει μονάχα το πρώτο ημίχρονο και στόχος του πλέον είναι η ομάδα να μπορέσει να έχει μεγαλύτερα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Παυλοπούλου, Κόντου, Νικολαΐδου, Λάσκου, Τσαραντάνη, Castanon, Musto, Seara, Strubelova
Αλλαγές: Κρητικού, Σωτηριάδη, Μούκα, Ντάβου, Γούλα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Καραλεξίδου, Μέλλου

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από τον Βόλο που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Πριν τον αγώνα τα Γιάννενα σε μία συμβολική κίνηση κατέθεσαν τριαντάφυλλα σε μία φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα κάνει το Ρεπό της και σε συνδυασμό με τις διακοπές λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ο επόμενος επίσημος αγώνας θα είναι στις 6 Μαρτίου
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top