Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β', που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα ποιοτικό αντίπαλο, με μεγάλο ταλέντο και με μια ομάδα φρέσκια, που σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν ξεκούραστοι. Εμείς είχαμε δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη, είχαμε αναγκαστεί να παίξουμε ξανά σε δύο ημέρες. Τα παιδιά κάποια βγάλανε κόπωση πραγματικά και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που τέλος πάντων, θέλαμε να κάνουμε. Το πιο σημαντικό είναι το τρίποντο, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς για την συνέχεια, μας δίνει ελπίδα».

Αυτό το τρίποντο δίνει νέο ενδιαφέρον στο κυνήγι του πρωταθλήματος, πλέον οι διαφορές είναι μικρές:
«Έτσι ακριβώς, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και δύσκολο. Το βλέπουμε από την ομάδα που είναι τελευταία στη βαθμολογία μέχρι την πρώτη. Πρέπει να ματώσεις, πρέπει να δουλέψεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κάνεις σωστή διαχείριση και γενικά να είσαι καλά και να τα δίνεις σε κάθε αγώνα 100%. Μόνο έτσι θα συνεχίσεις με νίκες, για να διεκδικήσεις αυτό που θέλουμε, τέλος πάντων, να διεκδικούμε μέχρι τέλος το πρωτάθλημα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top