Κάποιοι, οι γνωστές «τσουτσούδες» της Λάρισας, που έχουν πάθει εγκεφαλικό από την εξαιρετική πορεία της ομάδας από τότε που ανέλαβε ο κ. Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του, μόλις πληροφορήθηκαν την λύση της συνεργασίας με τον Acuna άρχισαν να παραπληροφορούν νομίζοντας ότι έτσι θα μας αποπροσανατολίσουν και θα καταφέρουν να πραγματοποιηθεί το σχέδιο τους που είναι να διαλυθεί η ΑΕΛ για να ξαναγυρίσει στα χέρια εκείνων που έκαναν τους πλειστηριασμούς και στο γήπεδο του Πηλαδάκη που χωρίς να παίζει εκεί η ΑΕΛ, είναι ένα άδειο κοτέτσι για αγριοπερίστερα και επιχείρηση φωτοβολταικών.

Ο Acuna, ούτε ο αξιολογότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ήταν και ειδικά φέτος ήταν ανύπαρκτος, ούτε ο πιο ακριβοπληρωμένος.

Στην ΑΕΛ υπάρχουν πολλοί πιο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από αυτόν και πολλοί πιο ακριβοπληρωμένοι.

Για να τελειώσω το θέμα για αυτόν θα δηλώσω, ότι εάν δεν ήταν από την Ουρουγουάη, αλλά ήταν Έλληνας για αυτά που έκανε τις 2 τελευταίες ημέρες εάν δεν ήμουν ο Αλέξης Κούγιας θα ήταν τώρα φυλακή.

Αυτά και αν προκληθώ θα δημοσιοποιήσω πράγματα που θα κάνουν ακόμη και τους προστάτες του Acuna να εξαφανιστούν.

Αυτά που έκανε ο Acuna από το καλοκαίρι μέχρι τώρα σε οποιονδήποτε ήρθε σε επαφή μαζί του, δεν τα έχει ξανακάνει ποδοσφαιριστής και απλώς κάναμε όλοι υπομονή μήπως και συνέλθει.

Αυτά για να μην γράφουν κάποιοι αηδίες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top