Η ΑΕΛ που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Πειραιώς Β' στο στάδιο Αλκαζάρ, σε παιχνίδι της για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Ο Γκαμπριέλ Ραμίρες επιχείρησε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο Μπαγκαλιάνη του Ολυμπιακού Πειραιώς Β', άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Νίκα, για να ανοίξει το σκορ η ΑΕΛ στο 20ο λεπτό. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ του Κολομπίνο, ο Γκοτζαμανίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Θανάσης Παπαγεωργίου, με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-0 για την ΑΕΛ στο 54ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς Β' το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με εκτέλεση πέναλτι του Αλέξανδρου Βοΐλη στο 79ο λεπτό, για το τελικό 2-1.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Ομάρ, Θ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο (60' Κ. Παπαγεωργίου), Ραμίρεζ (80' Μιλτιάδης), Μαυριάς, Νικολιάς (80' Γιάκος), Όγκμποε (71' Τσουμάνης).

Ολυμπιακός Πειραιώς Β' (Καβαλιέρης): Νίκας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς (59' Κλίτσα), Ντόι (46' Αλμασάρι), Ξενιτίδης (76' Πινακάς), Ντάμπο, Αλκαχτάνι (59' Μαρίνος), Λιάτσος (76' Τσέλιος), Βοΐλης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top