Μετά το εντυπωσιακό πέρασμα της ομάδας μας από το Δασοχώρι, οι βυσσινί των Χ.Γκάτα-Γ.Βασιλείου υποδέχτηκαν την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου την Προοδευτική Βερδικούσσας στο γήπεδο του Κουλουρίου με το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) να τους αδικεί αφού απώλεσαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για την νίκη. Τα γκολ της ΑΕΛ σημείωσαν οι Τσιούτσιας και Γκόγκουρας.
ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ.Βασιλείου): Νικόλι, Μακρής Κ. , Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Κωστόπουλος, Γιαννακός, Φούντογλου, Γκόγκουρας, Τσιούτσιας, Τεμιρτζόγλου, Τάτσης
Αγωνίστηκαν και οι Τσιούπρος, Καλύβας, 
 
Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο Δρυμού, η ΑΕΛ φιλοξενήθηκε από την τοπική ομάδα. Σε έναν αγώνα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, τα παιδιά της ΑΕΛ (οχτώ στους έντεκα κάτω των δεκαεννιά ετών) ανταπεξήλθαν πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον 22χρονο, προερχόμενο από τα σπλάχνα της ΑΕΛ, Αλέξη Τσιούτσια που πέτυχε χατ τρικ επικράτησαν με σκορ 3-0.
ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ.Βασιλείου): Νικόλι, Μπόρος, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Γιαννακός, Πολύζος, Τσιούπρος, Τεμιρτζόγλου, Γκόγκουρας, Τσιούτσιας.
Αγωνίστηκαν και οι Μακρής Αθ., Κατσάρας, Καλύβας, Μακρής Κ.
 
Η ΑΕΛ εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα τόσο στην Προοδευτική Βερδικούσσας όσο και στον Κεραυνό Δρυμού.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top