Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 26.1.22 με ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β).
ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παράβασεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ την χρηματική ποινή των 1000€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟ τις πειθαρχικές ποινές α) Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, β) Χρηματική ποινή 3000€ (αγώνας 30.01.22 με ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας).
ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ και ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παράβασεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ την χρηματική ποινή των 1000€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΑΝΤΩΝΙΟ ΜΑΡΤΙΝΗ τις πειθαρχικές ποινές α) Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες, β) Χρηματική ποινή 4000€ (αγώνας 30.01.22 με ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β).
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 30.1.22 με ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου).
ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 30.1.22 με ΠΑΕ Καλαμάτα).
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top