Περιμέναμε το τέλος του πρώτου γύρου αυτής της ποδοσφαιρικής τραγωδίας της Super League 2 και θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά τα εξής:

1.  Αν νομίζουν κάποιοι ότι δεν βλέπουμε κάθε Κυριακή και Τετάρτη τα όργια της διαιτησίας, με τα μαϊμού 6 πέναλτι μέχρι τώρα και τα οφσάιντ των 2 και 3 μέτρων που κατακυρώνονται ως κανονικά γκολ λόγω ελλείψεως VAR και τα κανονικά γκολ των αντιπάλων τους που ακυρώνονται με συνοπτικές διαδικασίες ως οφσάιντ και έτσι μία ομάδα εκ των αντιπάλων μας έχουν κερδίσει τουλάχιστον 10 παράνομους βαθμούς, κάνουν μεγάλο λάθος.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι διαιτητές με ονοματεπώνυμα, όλοι οι βοηθοί διαιτητών με ονοματεπώνυμα και με τα video των φάσεων θα δοθούν στον κ. Κλάτενμπεργκ.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από κάθε αγώνα της συγκεκριμένης ομάδας, όλες οι ομάδες εκδίδουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για την διαιτησία.

2.  Στον κ. Κλάτενμπεργκ θα δώσουμε και τα video και τα ονοματεπώνυμα των διαιτητών που δεν σφύριξαν υπέρ μας 4 κραυγαλέα πέναλτι, αλλά και των βοηθών διαιτητών που ανέκοψαν τις επιθέσεις μας σε 6 περιπτώσεις με οφσάιντ, σε αγώνες ντέρμπυ, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Καρδίτσα που ανεκόπη δύο φορές ως οφσάιντ ο τότε παίκτης μας Badibanga ενώ καλυπτόταν τουλάχιστον δύο μέτρα.

Ο κ. Κούγιας έχει άριστες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες των ανταγωνιστριών ομάδων σε προσωπικό επίπεδο, τους φιλοξενήσαμε με υποδειγματικό τρόπο στο γήπεδό μας, αλλά μην νομίζουν «ότι είμαστε και μ…..ς», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top