Είναι γνωστό ότι ο κ. Κούγιας για να προασπίσει τα συμφέροντα της ΑΕΛ από αυτούς που διαχρονικά στην Λάρισα την θέλουν να διαλύεται και να υποβιβάζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να «κονομάνε» και να κάνουν τον προστάτη του νέου ιδιοκτήτου της ΠΑΕ σε κάθε παράνομη συμπεριφορά τους, προσφεύγει στην δικαιοσύνη.

Εις βάρος των συγκεκριμένων προσώπων που είναι πάντοτε τα ίδια, εκκρεμούν και τα δικαστήρια της Λάρισας και στα δικαστήρια των Αθηνών δεκάδες αγωγές και μηνύσεις για διάφορα αδικήματα.

Έχει ήδη προσδιοριστεί πολύ σύντομα η εκδίκαση ενός δικαστηρίου για την εκβίαση του κ. Κούγια μέσω διαδικτύου από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Τώρα είναι στενοχωρημένοι γιατί η ΑΕΛ κυριαρχεί αγωνιστικά και το σχέδιο της πτωχεύσεως της ΑΕΛ και της αποχωρήσεως του κ. Κούγια, που σχεδίασαν για το προηγούμενο καλοκαίρι, οδεύει προς κατάρρευση.

Τις δύο τελευταίες ημέρες έγιναν προστάτες ενός ανήθικου ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτός των άλλων χειροδίκησε κατά του κ. Παραφέστα, έχει εξυβρίσει με τα χειρότερα λόγια συμπαίκτες του, με τελευταίο θύμα του τον Όγκμποε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας από καθαρό φθόνο και διέπραξε εις βάρος του κ. Κούγια σοβαρότατα αδικήματα, γιατί ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να του δώσει και χρήματα πέραν του συμβολαίου του, αφού ήταν ήδη εξοφλημένος μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Η ΑΕΛ αναγκάζεται, ενώ δεν είχε καμία διάθεση να το κάνει να δημοσιοποιήσει το τελευταίο μήνυμα του Acuna προς τον κ. Κούγια προσπαθώντας άλλη μία φορά, αφού έκανε τις παρανομίες του και όχι πειθαρχικά παραπτώματα, να τον συγχωρέσει και να συνεχίσει να κάνει τον ψευτόμαγκα ακόμη και στο προσωπικό του ξενοδοχείου που διέμενε.

Δημοσιοποιούμε το τελευταίο μήνυμα στα αγγλικά και την ακριβή του μετάφραση και είναι το εξής:

I'm not understanding much, maybe the translator is not sending what I want to send. I always speak with respect, nobody said that you don't pay, I am up to date with my salary, I don't know that you are understanding your.

I left the match angry, because we should win more calmly, I'm desperate because Veria doesn't lose, I want to be champion, do you understand me?  And the champions have moments of stress, but I always speak to him well and with respect!

I never said not to pay, not speaking Greek or English is very confusing! 

Bbut I have no problem with you, you are always helping me.

President I am speaking well, I do not think it is the way.

I'm working every day to take the team to the first league and when I don't have a good game, I go wrong, angry with me!

I'm playing with pain, but I promised to take the team to the first league and I'm going to keep it, I just want him to believe in me!  I'm here to help him, it's a way of thanking him for what he does for me, he signed the paper tomorrow morning! 

I didn't do very well in today's game, please accept my apologies! 

You are like a father to me. 

   
Δεν μπορώ να καταλάβω πολλά ίσως το translate δεν μεταφράζει σωστά αυτά που θέλω να πω.

Πάντα σας μιλάω με σεβασμό, ποτέ δεν είπα ότι δεν πληρώνετε αντίθετα έχω πληρωθεί και νωρίτερα, δεν καταλαβαίνω τι λάθος έχει γίνει στην μετάφραση.

Έφυγα από το παιχνίδι νευριασμένος, επειδή έπρεπε να κερδίσουμε με ηρεμία, είμαι απεγνωσμένος επειδή η Βέροια δεν χάνει και εγώ θέλω να γίνει πρωταθλητής το καταλαβαίνετε;

Και δυστυχώς κάποιες φορές οι πρωταθλητές περνούν στιγμές άγχους πάντα όμως σας μιλάω ευγενικά και με σεβασμό.

Ποτέ δεν είπα ότι δεν με πληρώνετε, δεν μιλάω Ελληνικά ούτε Αγγλικά, είναι πολύ δύσκολο για μένα, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σας αντίθετα πάντα με βοηθούσατε.

Δουλεύω κάθε μέρα για την ομάδα να ανέβει κατηγορία και όταν δεν κάνω καλό νευριάζω με τον εαυτό μου.

Παίζω με πόνο αλλά υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα για να ανεβάσω την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και αυτό θα κάνω, το μόνο που θέλω είναι να με πιστέψετε.

Είμαι εδώ μόνο για να βοηθήσω, είναι ένας τρόπος να ευχαριστήσω για όσα έκανες για εμένα, αύριο το πρωί θα υπογράψω το χαρτί.

Δεν τα πήγα καλά στο σημερινό παιχνίδι, σας παρακαλώ δεχθείτε την συγνώμη μου.

Για εμένα είστε σαν πατέρας. 

Για άλλη μία φορά ο κ. Κούγιας είναι αναγκασμένος για την προστασία της ΑΕΛ και την δική του να προσφύγει στα δικαστήρια.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν οριστικά ότι ο κ. Κούγιας δεν είναι ούτε Παπανικολάου, ούτε Σωτηρούλης, ούτε Πηλαδάκης, ούτε Πλεξίδας και ούτε θα αφήσει την ΑΕΛ να πτωχεύσει με χρέη εκατομμυρίων, ούτε όμως και θα φύγει για να βρουν μεροκάματο ορισμένοι, αλλά με την βοήθεια των προπονητών μας φτιάχνει μία ΑΕΛ με δικούς της πάνω από 30 Έλληνες παίκτες με μακροχρόνια συμβόλαια σε μικρή ηλικία, χωρίς οικονομικές τρέλες και με διοικητική σταθερότητα για πολλά ακόμη χρόνια είτε με ιδιοκτήτη τον ίδιο, είτε με οποιονδήποτε άλλον ισχυρότερο από αυτόν σε όλους τους τομείς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top