Αυτή η ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Ζορό της Ουρουγουάης έκανε τα πάντα για να μας επαληθεύσει για όσα έχουμε αναδείξει για αυτή τη τραγική επιλογή του Αυγενάκη να βάλει στην Super League 2 τις τέσσερις ομάδες Β’ των τεσσάρων μεγάλων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είχαμε πει τα τότε ότι οι δύο αυτές Β’ ομάδες σε κάθε όμιλο μπορούν να καθορίσουν ποιος θα έρθει πρώτος και ποιοι τέσσερις θα υποβιβασθούν, αφού διαχειρίζονται 12 βαθμούς με κάθε αντίπαλο.

Είδαμε και τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με μία εκ των αντιπάλων μας την συμπαθέστατη Βέροια.

Είδαμε και τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια.

Είδαμε τι έκανε το τείχος των παικτών του ΠΑΟΚ μαζί με τον τερματοφύλακα και στα δύο γκολ που πέτυχε η συμπαθέστατη Βέροια και δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε.

7 ανύπαρκτα πέναλτι μέχρι τώρα, 4 γκολ από οφσάιντ και ψάχνουμε να βρούμε κανένα κανονικό γκολ της Βέροιας εκτός από τα 7 που έβαλε στην Καβάλα όταν έπαιζε με μπασκετμπολίστες και τενίστες.

Με εμάς ο ΠΑΟΚ έπαιζε με Κούτσια, Χατζηστραβό, Κωνσταντέλια και Φασίδη και σήμερα ψάχναμε να τους βρούμε έστω και για τα μάτια του κόσμου στην εικοσάδα.

Σε κάθε φάση ο Ζορό της Ουρουγουάης, ο Σνάουτσερ και ο Ιωσηφίδης διαμαρτύρονταν στον διαιτητή, αλλά τι περιμένεις από μία ομάδα που έχει για εκπρόσωπο τύπου τον Λευτέρη Δούκα, έχει διευθύνοντα σύμβουλο τον γιό του Γκαγκάτση, ο οποίος μαζί με τούς υπολοίπους άφησαν αυτά τα ρεμάλια της εγκληματικής οργάνωσης, που σκότωσαν τον Άλκη και είναι ακόμη ελεύθερα να τοποθετούν στο κέντρο του γηπέδου αυτό το εμετικό πανό, που δυσφήμισε την ιστορία του ΠΑΟΚ και τους αληθινούς οπαδούς του σε όλο τον κόσμο.

Δεν πειράζει όμως η Ανακρίτρια και ο Εισαγγελέας θα τα βρούνε όλα.

Έχουμε δρόμο ακόμα.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top