Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι βάση του νέου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου στους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League 2, το ποσοστό των θεατών σε κάθε γήπεδο δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το 50% επί συνολικής χωρητικότητας της εγκατάστασης, για αυτό και για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 27/02/2022, θα τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων από τα εκδοτήρια συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Η είσοδος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα γίνει με ασφάλεια, τηρώντας  αυστηρά το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο και τις προϋποθέσεις της Κ.Υ.Α, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Αναλυτικά:
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
Θύρα 1: 10€
Θύρα 3: 15€ & 20€ (VIP)
Θύρα 4: 15€
Θύρες 5 & 6: 10€
Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 13:00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες. Ανοιχτές θα είναι, οι θύρες 1, 3, 4, 5, 6. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα, από το εκδοτήριο του γηπέδου στο νότιο πέταλο.

Οι κάτοχοι κάθε τύπου εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή το πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top