Όπως είναι γνωστό από προηγούμενη ανακοίνωση μας κρατείται στο μέγαρο ασφαλείας Θεσσαλονίκης ο συνεταίρος κατά 50% των αδελφών Μπίκα, ιδιοκτητών της ΠΑΕ Βέροια, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με 7 ακόμη πρόσωπα που κρατούνται επίσης, συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση της οποίας αρχηγός ήταν ο συνέταιρος των αδελφών Μπίκα ονόματι Νέγκας και η οποία εγκληματική οργάνωση κατ’ επάγγελμα εισήγαγε από το Ecuador κοκαΐνη με τελευταία εισαγωγή 100 κιλά και 700 γραμμάρια αξίας μεγαλύτερη από 10.000.000€.
Ενώ η είδηση είναι συγκλονιστική και έχει άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο, αφού εκτός της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Βέροια, οι εταιρείες των Νέγκα-Μπίκα διαφημίζονταν με μεγάλες χορηγίες και σε πολύ μεγάλη ΠΑΕ και ενώ οι αδελφοί Μπίκα εμφανίζονταν και μελλοντικοί αγοραστές της ΠΑΕ Ξάνθη, έχει εξαφανισθεί από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ακόμη ψάχνουμε τους Θωμαίδη – Τριανταφυλλόπουλο που όταν πρόκειται για καμία πειθαρχική τιμωρία του κ. Κούγια με κάποιο πρόστιμο την κάνουν πρώτη είδηση και τώρα που πρόκειται για κακουργήματα που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη, μάλλον έχουν βαρυστομαχιάσει από τον μπακαλιάρο με την σκορδαλιά και το έχουν ρίξει στον ύπνο.
Οι κατηγορούμενοι που με επικεφαλής τον Νέγκα είναι όλοι συνεργάτες – υπάλληλοι των αδελφών Μπίκα στις εταιρείες NBMGκαι ΝΒΜ απολογούνται αύριο στον Ειδικό Ανακριτή Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και η είδηση δεν υπάρχει πουθενά.
Δημοσιοποιείται ψευδώς ότι δήθεν τα ναρκωτικά και οι συλληφθέντες ήταν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ η αλήθεια είναι ότι τα ναρκωτικά ήταν και όλοι οι κατηγορούμενοι που ήταν εκεί συνελήφθησαν με επικεφαλής τον Νέγκα στο αποξηραντήριο – εγκαταστάσεις των ως άνω εταιρειών στην Βέροια.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την φωτογραφία των συνεταίρων Νέγκα – Μπίκα που έχουν στην μέση τον αείμνηστο πρόεδρο του επιμελητηρίου Αθηνών κ. Μίχαλο από την πανηγυρική εμφάνιση των εταιρειών τους στο προσκήνιο εμπορίας μπανανών και ειδικών φρούτων.
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι αδελφοί Μπίκα είναι κρεοπώλες και ασχολούνται χρόνια με το εμπόριο κρεάτων και εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανένα επιχειρηματικό λόγο ασχολήθηκαν με το εμπόριο μπανανών, το οποίο δεν έχει κανένα κέρδος για τους εισαγωγείς και τους εμπόρους και οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι παραγωγοί.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top