Η ΑΕΛ πήγε να αυτοκτονήσει στη μάχη της ανόδου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, αλλά κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τέλος και να νικήσει 3-2. Μπορεί η ΑΕΛ να μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε δύο γρήγορα γκολ Όγκμποε 6ο λεπτό, Νικολιάς 21ο λεπτό, ωστόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να ισοφαρίσει Πλέγας 73ο λεπτό, Μπαντιμπανγκά 88ο λεπτό παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 37' λόγω αποβολής του Λαρρέα σε πέναλτι που αστόχησε ο Κολομπίνο, ωστόσο ο Γλυνος με σουτ στο 96' έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Τσακμακίδης): Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ομάρ, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης), Όγκμποε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top