Ευχαριστούμε την Αναγέννηση Καρδίτσας για την φιλοξενία της.

Ορισμένοι ανεγκέφαλοι και ένας ανόητος και αγνώμονας πρώην παίκτης μας δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν την εκτίμησή μας στον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Παπαδημητρίου, τους εξαίρετους προπονητές, Αμανατίδη και Τσακμακίδη και στον φανταστικό δήμαρχο της πόλης που στηρίζει την ομάδα.

Μακάρι στη Λάρισα να είχαμε και εμείς έναν τέτοιο δήμαρχο και όχι αυτόν που έχουμε, που δεν γνωρίζει καν σε ποιό γήπεδο παίζουμε.

Αυτός πιστεύει ακόμα και σήμερα μαζί με τον συνεργάτη του, Κωσταρόπουλο, ότι το Αλκαζάρ είναι δήθεν ακατάλληλο και επικίνδυνο και έτσι να μας ανάγκάζαν να πληρώνουμε τον Πηλαδάκη 2.200.000 ευρώ λες και παίζουμε στο Μπερναμπέου.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι που ενώ είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε με 5-0, στο τέλος με τον ηρωισμό που έδειξαν οι 10 παίκτες της Καρδίτσας παρ'ολίγον να το χάσουμε.

 Ρεσιτάλ από τον Ευαγγέλου και συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα.

Από ό,τι μάθαμε η Βέροια πάλι γκολ – οφσάϊντ πέτυχε, αφού διαβάσαμε τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού και είναι το έκτο όφσαϊντ – γκολ που πετυχαίνει.

Αν υπολογίσουμε και τα 7 πέναλτι που έχει κερδίσει μέχρι τώρα όλοι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στον βόρειο όμιλο της Superl League 2, εμείς όμως δεν καταλαβαίνουμε ούτε από διαιτησίες ούτε από μπανάνες.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στους προπονητές μας για αυτή την υπέροχη νίκη και την υπέροχη εμφάνιση.

Υπάρχουν άλλοι 27 βαθμοί και 9 αγώνες και στο τέλος ό,τι και αν κάνουν εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί αυτό είναι δίκαιο και αυτό θέλει ο Θεός.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και δεν είχε, ούτε πρόκειται να έχει σχέση με παράγκες, Παπαδόπουλους και άλλα ποδοσφαιρικά υποκείμενα για να κατακτήσει τους στόχους της.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top