Στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας επιστρέφει η ομάδα μας, η οποία υποδέχεται την ΑΕ Λάρισας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.
Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, η ομάδα μας θέλει να επανέλθει στις νίκες και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να δουλεύουν σκληρά  υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το ματς της Τετάρτης και να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την ιδιαίτερα απαιτητική αυριανή αναμέτρηση.
Βέβαια σε αυτή τους την προσπάθεια δε θα είναι μόνοι, αφού και σε αυτό το παιχνίδι, θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο μας, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, αποτελώντας τον 12ο μας παίκτη.
Θυμίζουμε πως η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:
10 ευρώ στις θύρες 1 και 3
15 ευρώ στη Θύρα 2
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και γίνεται από τα καταστήματα:
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ζάρρα, Καρδίτσα 18ης Αυγούστου 14
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ρόβας,  Ηρώων Πολυτεχνείου 38
-Βιβλιοπωλείο Σελίδες, Δ.Τερτίπη 4
Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι μας να προσέλθουν έγκαιρα στο Δημοτικό Στάδιο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο τους.
Υπενθυμίζουμε πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους φιλάθλους και τους εργαζομένους κατά την παραμονή τους στο γήπεδο.
Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ.Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους κ.κ. Κολιάκου του ίδιου συνδέσμου και Γεωργακόπουλο του συνδέσμου Πειραιά.
Το Σάββατο (19/3) στις 14:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.
Η δύναμη μας είστε εσείς-Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά-Είμαστε ακόμη στην αρχή!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top