Περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό κουπόνι οπαπ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα ματς Κυπέλλων, ενώ δράση έχουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Βόλο για την εξ αναβολής 16η Αγωνιστική. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο Κύπελλο Ισπανίας και την αναμέτρηση Μπέτις - Βαγιεκάνο, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην bwin


Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, με την Μπέτις να έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς. Σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική, από την οποία ηττήθηκε με 2-1, βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη η Βαγιεκάνο δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, στο πιο πρόσφατο ματς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ήταν η πέμπτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, το επιβεβαίωσαν και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, απέκτησαν το προβάδισμα πρόκρισης και έχουν σήμερα και το πλεονέκτημα έδρας. Θα τους στηρίξουμε.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top