Μετά τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Τύρναβο το νεανικό συγκρότημα των Γκάτα-Βασιλείου φιλοξενήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου στην Γιάννουλη από τη Δόξα Βαλανίδας. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση των βυσσινί, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και το δοκάρι του Πολύζου στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι έληξε 0-0. Μελανό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν το γήπεδο που αυτή διεξήχθη (βοηθητικό γήπεδο Γιάννουλης) το οποίο δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ. Βασιλείου): Νικόλι, Μπόρος, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Γιαννακός, Πολύζος, Τσιούτσιας, Καλύβας, Γκόγκουρας.
Αγωνίστηκαν και οι Τεμιρτζόγλου, Κατσάρας.


Το Σάββατο 19 Μαρτίου στο γήπεδο Μακρυχωρίου η ΑΕΛ φιλοξένησε τον Ευαγγελισμό Ελασσόνας. Βοηθούμενοι από τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε έναν αγώνα με ανατροπές και συγκινήσεις. Οι βυσσινί προηγήθηκαν με τον 16χρονο Πολύζο αλλά το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται. Στην επανάληψη η πίεση της ΑΕΛ αυξήθηκε και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει και πάλι με τον Πολύζο και τελικά να πάρει τη νίκη με τον Τσιούτσια στο 85ο λεπτό. Άξια αναφοράς η πρώτη εμφάνιση του νεαρού Μπιώτη (πριν καν κλείσει τα 15 του χρόνια) ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 77ο λεπτό.
ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ. Βασιλείου): Νικόλι, Μπόρος, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Γιαννακός, Πολύζος, Τσιούτσιας, Καλύβας, Γκόγκουρας.
Αγωνίστηκαν και οι Τεμιρτζόγλου, Μπιώτης και Κατσάρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top