Συναρπαστικό το σημερινό κουπόνι της Κυριακής (06/03) με δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ντέρμπι αλλά και τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος. Από τη Super League έρχεται η σημερινή μας πρόταση και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην bet365.


Παρά την αλλαγή προπονητή και ενώ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 19’ κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φτάσει σε μια νίκη ψυχολογίας, μένοντας στο 1-1 μεσοβδόμαδα. Επιστροφή στις ισοπαλίες μετά το εκτός έδρας «στραπάτσο» κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-0), έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (2-1-4).

Μετά την επιστροφή των βαθμών στον Άρη, η κατάσταση στη βαθμολογία είναι πιεστική, η ΑΕΚ είναι μόλις στο +1 απ’ τους Θεσσαλονικείς και στο +4 απ’ τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είναι στην τριάδα για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται από τον διασυρμό με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” την περασμένη Τετάρτη σε εξ αναβολής παιχνίδι. Τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, στο μεσοδιάστημα επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λαμίας, έμεινε στους 35 πόντους και είναι έκτος, στο +1 από ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ.

Σήμερα παίζει μόνο για τη νίκη, αν τα καταφέρει θα είναι σίγουρα στην εξάδα χωρίς να επηρεάζεται απ’ τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Με ισοπαλία ή ήττα, χρειάζεται μη νίκη των ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Όλα τα παραπάνω ισχύουν με δεδομένη την αφαίρεση βαθμών των Ηπειρωτών. Αν ανατραπεί η αφαίρεση, ο ΠΑΣ θα είναι στην εξάδα. Υποχρεωμένη να διεκδικήσει τη νίκη η Ένωση, από την άλλη ο Αστέρας οφείλει να ρισκάρει και περιμένουμε ότι θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top