Μπορεί το κουπόνι οπαπ της Τρίτης να είναι πλούσιο σε δράση, ωστόσο όταν στο πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα υπόλοιπα πηγαίνουν στην άκρη. Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και συγκεκριμένα από το παιχνίδι Λίβερπουλ - Ίντερ, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Champions League.


Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου μεταξύ τους ματς. Οι “κόκκινοι” έρχονται από συνεχόμενες επιτυχίες, παραμένουν αήττητοι από τον Δεκέμβριο, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται στη 2η θέση και στο -6 από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι χαρακτηριστικό ότι απ’ τη σεζόν 2017-2018 και έπειτα έχει κρατήσει το «μηδέν» στα 15/24 εντός έδρας ματς στη διοργάνωση! 

Από την πλευρά της η Ίντερ γνωρίζει ότι έχει σήμερα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Διέλυσε με 5-0 τη Σαλερνιτάνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Εντός συνόρων βρίσκεται στη 2η θέση της Serie A και στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Η Λίβερπουλ είναι ποιοτικότερη, το επιβεβαίωσε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και περιμένουμε ότι θα το κάνει και απόψε στο “Άνφιλντ”. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top