Πλουσιοπάροχο είναι το μενού στο σαββατιάτικο (12/03) με πολλές επιλογές αγώνων για στοιχηματισμό. Το Betarades.gr επιστρέφει με ένα δυνατό σημείο από παιχνίδι για το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας Βελγίου μεταξύ Σερκλ Μπριζ και Κορτράικ με ποντάρισμα στα τέρματα της αναμέτρησης. Μπορείτε να βρείτε και προγνωστικά Μπάσκετ με αξία στο site μας. Ας δούμε τι επιλέξαμε παρακάτω.


Στις 19:30, η Σερκλ Μπριζ υποδέχεται την Κορτράικ για την 31η αγωνιστική της Α’ Βελγίου.


Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Σερκλ Μπριζ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2), αυτή τη φορά εντός έδρας με τη Γκενκ. Στην επίθεση τα πάει καλά, θα πρέπει, όμως, να βελτιωθεί στα μετόπισθεν, καθώς έχει δεχτεί εφτά γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Είναι, πάντως, δυνατή στην έδρα της, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα πέντε τελευταία ματς.

"Ψάχνεται" το τελευταίο χρονικό διάστημα η Κορτράικ, που προέρχεται από δύο σερί ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (2-3) από την Ουνιόν Σεντ - Ζιλουάζ. Η άμυνά της έχει γίνει η "χαρά" του αντιπάλου, καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί 10 γκολ. Προβληματίζει εκτός έδρας, παραμένει χωρίς νίκη στους πέντε πιο προσφατους αγώνες. Οι άμυνες των δύο αντιπάλων είναι τα αδύνατα σημεία τους, καθώς δυσκολεύονται να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Βελγίου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top