Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (14/03) με τα παιχνίδια από Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α να ξεχωρίζουν και ενώ ακολουθούν τις επόμενες ημέρες σπουδαίες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Το σημερινό μας στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα Τουρκίας και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Γκιρεσούνσπορ - Γκαζιαντέπ, απ’ όπου έρχεται η σημερινή μας πρόταση και την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη netbet.


29η Αγωνιστική στη Super Lig Τουρκίας με την ανεβασμένη Γκιρεσούνσπορ να υποδέχεται την ντεφορμέ Γκαζιαντέπ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Γκεζτέπε (3-1) και Ρίζεσπορ (1-2) και συνεχίζουν τη σκληρή μάχη της παραμονής, καθώς βρίσκονται στη 16η θέση και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Από την πλευρά της η Γκαζιαντέπ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Χατάισπορ την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, ενώ συνολικά συμπλήρωσε έξι παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης και στο +5 από τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ εκτός έδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα. Δύο ομάδες που σκοράρουν και αμυντικά προβληματίζουν αρκετά, η Γκιρεσούνσπορ έχει σκοράρει στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ενώ το G/G επιβεβαιώθηκε και στα τρία τελευταία ματς της Γκαζιαντέπ. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. 
















 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top