Η Παρασκευή (18/03) έχει για άλλη μια φορά ένα κουπόνι γεμάτο με αναμετρήσεις που συναρπάζουν. Το Betarades.gr βρήκε το δυνατό σημείο της ημέρας από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα μεταξύ Γουλβς και Λιντς. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία σούπερ λιγκ όπως και όλων των πρωταθλημάτων στην ιστοσελίδα μας. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες για το ποντάρισμά μας.


Στις 22:00, η Γουλβς φιλοξενεί τη Λιντς για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.


Προέρχεται από την δεύτερη σερί νίκη της η Γουλβς, αυτή τη φορά με 1-0 εκτός έδρας επί της Έβερτον. Αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να κάνει και ευρωπαϊκά όνειρα, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Εκμεταλλεύεται την έδρα της το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας κερδίσει τους δύο από τους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες.


Επιτέλους νίκη για τη Λιντς, που μετά από έξι σερί ήττες επικράτησε με 2-1 επί της Νόριτς. Παραμένει, πάντως, χαμηλά στην βαθμολογία και έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 65 γκολ παθητικό. Τα 10 εκ των οποίων τα έχει δεχτεί στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Η Γουλβς μπορεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, ενώ πείθει περισσότερο με την απόδοσή της.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top