Πέφτουν οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (21/03) και ενώ ακολουθούν τις επόμενες ημέρες τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την αναμέτρηση Τενερίφη - Αλμερία για την 32η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Εσείς μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά για όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αλλά και τα πάντα για το stoiximan casino live.


32η Αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με την Τενερίφη να δίνει παιχνίδι αποδείξεων κόντρα στην ισχυρή Αλμερία. Κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας της Σπόρτινγκ Χιχόν, αφήνοντας στην άκρη τις δύο διαδοχικές ήττες από Μιραντές (2-1) και Βαγιαδολίδ (1-4) και μετά το πέρασμα 31 αγωνιστικών βρίσκεται στην 4η θέση, δίνοντας μάχη για την απευθείας άνοδο. 

Από την πλευρά της η Αλμερία παραμένει χωρίς νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια της, στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Λούγκο, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από τη Σαραγόσα (2-0). Αναζητά σήμερα αντίδραση, βρίσκεται στη 2η θέση, όπου και θέλει να διατηρηθεί, προκειμένου να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο. Μάλιστα έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς κόντρα στην Τενερίφη και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να διεκδικήσει σήμερα το θετικό αποτέλεσμα.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top