Η Ε.Π.Σ. Λάρισας πήρε θέση με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, που αναφερόταν μεταξύ άλλων σε βοηθό διαιτητή του αγώνα Βέροια – Ολυμπιακός Πειραιώς Β'.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λάρισας:
“Είμαστε αναγκασμένοι ως ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο και αφού δεν είδαμε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ όπως διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο μας τηλεφωνικά ότι θα ανακαλέσει την ανακριβή αναφορά στο πρόσωπο του Βοηθού Διαιτητή της Ένωσής μας κ. Στάικου και παρότι δεν επιθυμούμε να μπούμε στην λογική των επιστολικών  αντιπαραθέσεων, πολύ δε περισσότερο με την μεγάλη ομάδα της πόλης μας, διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεύτερος  βοηθός του αγώνα Βέροιας – Ολυμπιακού Β’ δεν ήταν ο Κώστας  Στάικος αλλά εκπρόσωπος άλλης Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση είναι πανελλήνια δεδομένη η εντιμότητα και η ικανότητα  του συγκεκριμένου βοηθού μας, ο οποίος αποτελεί κόσμημα τόσο για τον νομό μας όσο και για τα γήπεδα της Super League, όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι.

Η αποκατάσταση της τάξης αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση όλων όσοι ασχολούνται με το θέμα αυτό και αναπαρήγαγαν την λανθασμένη αναφορά.”
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top