Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίου Τύπου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, που έγινε στο γήπεδο Νεάπολης Λάρισας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής γυναικών.. 

Αναλυτικά
«Σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ απέναντι στον Άρη στον βαρύ αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης. Η ΑΕΛ μπήκε αρκετά ψυχωμένη και αποφασισμένη για τη νίκη και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με τη Νικολαΐδου με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή στο 11ο λεπτό. Μετά το γκολ η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα αλλά και χωρίς να απειλείται. Τελικά στο 44’ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όταν σε μια σέντρα η Seara πρόλαβε την τερματοφύλακα του Άρη και πήρε την κεφάλια με πορεία προς το τέρμα και παρά την προσπάθεια της αμυντικού του Άρη που πήγε να διώξει την μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ήδη βαρύς αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμα χειρότερος και δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και το κύριο χαρακτηριστικό να είναι οι μάχες στο χώρο του κέντρου. Η ΑΕΛ παρόλα αυτά κατάφερε να δημιουργήσει δύο μεγάλες ευκαιρίες όταν αρχικά η Seara στο 69' σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στο 81' την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά της Νικολαΐδου. Ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήτανε να χάσει μία διπλή ευκαιρία στο 87' όταν μετά από μία εκτέλεση φάουλ η άμυνα της ΑΕΛ δεν ανταποκρίθηκε σωστά και επέτρεψε στον αντίπαλο να την απειλήσει με το 2-0 όμως να παραμένει μέχρι το τέλος. Πάρα τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Βασίλη Πάνου έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στη φετινή χρονιά με απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο.
Πριν τον αγώνα και σε μία συμβολική κίνηση, οι αρχηγοί των δύο ομάδων και οργανωμένοι κατέθεσαν λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 250 φίλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα, λαμβάνοντας συγχαρητήρια για την παρουσία τους και από την αποστολή του Άρη.
Αρνητικός πρωταγωνιστής για ακόμα μία φορά ο Δήμος Λαρισαίων και οι υπηρεσίες του, που δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην διεξαγωγή της αναμέτρησης, με τα χειρότερα να αποτρέπονται την τελευταία στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμα μία φορά η πόλη της Λάρισας έγινε πανελληνίως ρεζίλι.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Παυλόπουλου, Σωτηριάδη, Ρήγα, Νικολαΐδου, Λάσκου, Γούλα, Castanon, Musto, Seara, Strubelova
Αλλαγές: Κρητικού, Κόντου, Κρητικού, Τσαραντάνη, Ντάβου, Μούκα, Μέλλου

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από τον Βόλο σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με πολλές και δυνατές μονομαχίες. Την επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 20 Μαρτίου, η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top