Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. 

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, είχαν ευκαιρίες και στο πρώτο και το δεύτερο, μπορούσαν να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ. Έγινε ένα παιχνίδι με πάθος, με θέληση, από όλα τα παιδιά, δεν μπορώ να πω ότι είχε κάτι έτσι το φανταχτερό, αλλά είχε όμως πάθος και διάθεση από τις δύο ομάδες για τη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε, είχαμε κάτι προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στο αμυντικό μας κομμάτι. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο το δοκάρι, δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο και είχαμε στο τέλος την πρωτοβουλία να κάνουμε κάποια ευκαιρία. Έτσι είναι τα παιχνίδια, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς ειδικά για εμάς και απώλειες όπως ήταν του Γκουτζαμανίδη και του Θεοδωρόπουλου, δύο παίκτες που μέχρι τώρα ήταν βασικοί για εμάς και είναι σ' ένα χρονικό διάστημα πολύ δύσκολο. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε και εμείς την ομάδα μας, έτσι πως θα θέλαμε, αλλά αναγκαστικά κάναμε κάποιες αλλαγές. Αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Το προβάδισμα παραμένει στη Βέροια;
«Η Βέροια είναι τρεις πόντους μπροστά, αλλά έχει πάρα πολλά παιχνίδια, πιστεύω ότι και άλλες ομάδες θα φθάσουν πιο κοντά. Έχει η Βέροια το πλεονέκτημα, φυσικά οι τρεις πόντοι δεν είναι και λίγο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top