Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, που διεξήχθη στο Xanthi FC Arena, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. 

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Όλα τα κακά δυστυχώς, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με διαφορετική φιλοσοφία. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε πάθος, δεν είχαμε διάθεση για να μονομαχήσουμε, να τρέξουμε, να έχουμε καθαρό μυαλό και από δύο τραγικά λάθη θα έλεγα, δεχθήκαμε δύο γκολ και μετά γίναν όλα ακόμα χειρότερα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, κοιτάμε την επόμενη μέρα να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα».

Υπάρχει περιθώριο πλέον, γιατί οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και η διαφορά είναι μεγάλη πλέον;
«Η διαφορά είναι μεγάλη και το περιθώριο είναι ελάχιστο. Η δουλειά είναι ότι εμείς φεύγουμε από αυτό το παιχνίδι πληγωμένοι, με ακόμα πιο πολλά προβλήματα με βασικούς παίκτες και έχουμε να κάνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Πλέον τα παιχνίδια δεν ξέρεις τι κρύβουν».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top