Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Περικλής Αμανατίδης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κι έτσι στον πάγκο κόντρα στην ΑΕΛ θα κάτσει ο βοηθός του Γιάννης Τσακμακίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως ο προπονητής της ομάδας μας κ.Περικλής Αμανατίδης μετά από εμφάνιση συμπτωμάτων υποβλήθηκε σε έλεγχο με PCR Test και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ως εκ τούτου χρέη πρώτου προπονητή στη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με την ΑΕ Λάρισας θα εκτελέσει ο κ.Γιάννης Τσακμακίδης. Θα θέλαμε να τονίσουμε πως άπαντες στο Σύλλογο ακολουθούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορισθεί από τις αρμόδιες αρχές».

Ο κ.Περικλής Αμανατίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Με γνώμονα την υγεία όλων των μελών της ομάδας και καθότι βρέθηκα σήμερα το πρωί θετικός στον covid 19 σε PCR που έκανα χθες βράδυ σήμερα στον μεγάλο αγώνα που δίνουμε την καθοδήγηση θα την έχουν οι συνεργάτες μου με τον Γ. Τσακμακιδη επικεφαλή, στους οποίους έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη. Εσείς μείνετε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχουμε βάλει. Με όλη μου τη δύναμη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top