Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ του Σωματείου που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η ομάδα μπάσκετ πραγματοποίησε μια εκπληκτική πορεία σημειώνοντας ρεκόρ 23-3. Κατάφερε να αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος και να αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από αντιπάλους και ουδέτερους φιλάθλους για το όμορφο θέαμα που προσέφερε, τη συνοχή και τον αγωνιστικό της χαρακτήρα. 
 
Το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" και "μπράβο" όμως το δίνουμε ως διοίκηση σε όλους τους συντελεστές της ομάδας για την αξιοθαύμαστη εικόνα που παρουσίασαν εκτός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Αντιμετώπισαν τις δυσκολίες και τα προβλήματα ενωμένοι, χωρίς το παραμικρό πειθαρχικό ζήτημα, με αλληλεγγύη και άριστο κλίμα. Δημιούργησαν μια καλώς εννοούμενη παρέα, οι λίγο μεγαλύτεροι καλοδέχτηκαν και αγκάλιασαν τους νεαρούς παίκτες προερχόμενους από την ΑΕΛ  - Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες. Μαζί με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους ήταν το μυστικό για μια ομάδα, για την οποία οι φίλαθλοί της δικαιούνται να υπερηφανεύονται ότι τιμά τα βυσσινί.
Ονομαστικά οι πρωταγωνιστές:
Θάνος Γκανέτσας (αρχηγός), Αλέξανδρος Δελής, Χρήστος Κρικώνης, Νίκος Γεωργόπουλος, Γιώργος Πάσχος, Δούκας Πολυχρονιάδης, Δωρόθεος Γκουντελάκης, Παναγιώτης Φασλής, Γιώργος Ιωαννίδης, Μιχάλης Τσόγιας, Μανώλης Γεωργάκης, Πηλέας Νασίκας, Ονούφριος Γκέκας, Λουκάς Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Τασιόπουλος, Δημήτρης Κανάκης, Νεόφυτος Κωστογλίδης και ΓιάννηςΤριανταφυλλίδης.
 
Μπάμπης Σάκαρης (προπονητής), Σάκης Αμδίτης (προπονητής), Βούλα Παπαχαραλάμπους (έφορος)
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μας κ. Κωνσταντίνο Πικρό . και κ. Κλεάνθη Ευσταθίου για όλα όσα έκαναν και φέτος για τους παίκτες και την Α.Ε.Λ.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και στους οπαδούς της ομάδας που φώναξαν "παρών" εντός κι εκτός έδρας δίνοντας με τη φωνή τους την ώθηση για νίκη σε παίκτες και προπονητές!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top