Η ΑΕΛ επικράτησε του Αλμωπού Αριδαίας με 2-1, σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2 στο στάδιο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με κεφαλιά του Κούστα στο 9’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κ. Παπαγεωργίου και τον Θ. Παπαγεωργίου στο 14’ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Παπαγεωργίου, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 70’, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, η ΑΕΛ αδικαιολόγητα έδωσε χώρο στον Αλμωπό Αριδαίας που μείωσε με σουτ του Τριανταφυλλάκη στο 74’ και έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός (78' Τσέλα), Κ. Παπαγεωργίου (67' Γιάκος), Κολομπίνο, Ραμίρεζ, Νίνο (46' Μιλτιάδης), Μαυριάς (78' Γρηγορόπουλος), Κούστα (71' Τσουμάνης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (46' Γιαλαμούδης), Πατσιαβούρας (46' Πέττας), Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (75' Μπακούτσης), Κέρθι, Ρίβας (46' Παρασκευάς), Ρόβας, Τριανταφυλλάκης (84' Γιουκούδης).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top