Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους προπονητές μας και ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους οπαδούς μας που ήρθαν στην Καβάλα.
Ευχαριστούμε την Καβάλα, τον ιδιοκτήτη της και τους οπαδούς της για την εξαίρετη φιλοξενία και επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε, εφόσον κληρωθούμε στο Κύπελλο την επόμενη σεζόν, γιατί είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου να αγωνιζόμαστε στην Super League 1.
Ευχόμαστε στην Καβάλα, στους οπαδούς της και στον ιδιοκτήτη της να σωθεί η ομάδα, γιατί αυτές οι ομάδες πρέπει να είναι στην Super League 1 και στην Super League 2.
Εμείς, δυστυχώς, είμαστε 6 βαθμούς πίσω γιατί χάσαμε 3 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, 2 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και κάναμε μία απρόσμενη ήττα στην Ξάνθη, λόγω της κακής αγωνιστικής συμπεριφοράς πρωτοκλασάτων παικτών μας, όμως έχουμε κάνει μόνο 2 ήττες στο πρωτάθλημα και έχουμε μία εντελώς φυσιολογική απώλεια βαθμών, εν αντιθέσει με τη Βέροια που έχει μία πλασματική θέση και είναι αποτέλεσμα των 9 ανύπαρκτων πέναλτι που έχει κερδίσει και των 6 γκολ – οφσάϊντ που έχει βάλει, με αποτέλεσμα όλες οι ομάδες που αντιμετώπισε και κατακρεουργήθηκαν από τη Διαιτησία να έχουν εκδώσει ανακοινώσεις διαμαρτυρίας.
Σήμερα ο Διαιτητής δεν έδωσε μεν πάλι ένα ανύπαρκτο πέναλτι και οι βοηθοί δεν άφησαν κανένα 5 μέτρα οφσάϊντ και έτσι η ομάδα που έχει κερδίσει περισσότερους από 15 χαριστικούς βαθμούς δεν κατάφερε να κερδίσει.

Συγχαρητήρια στον ηρωικό Απόλλωνα Καλαμαριάς, που άντεξε με 9 παίκτες.
Θέλω να κάνω και πάλι την ίδια ερώτηση:
Εκεί στην Καρδίτσα δεν υπάρχει Εισαγγελέας για να συλλάβει όλα αυτά τα ποδοσφαιρικά υποκείμενα, που έχουν μαζευτεί σε αυτή την καθαρή πόλη με τους υπέροχους φιλάθλους, που τους ζηλεύουμε και εγώ και οι παίκτες μας;
Όλοι αυτοί, μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, δεν ντρέπονται καθόλου;
Μήπως πρέπει σήμερα να παρέμβει αυτεπαγγέλτως ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας και η Επιτροπή Δεοντολογίας;
Μία είναι η καθαρότερη και ιστορικότερη ομάδα της περιφέρειας. η ΑΕΛΑΡΑ μας, και στο τέλος ο Θεός θα μας βοηθήσει να δικαιωθούμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα γιατί το αξίζουμε και μέσα και έξω από το γήπεδο.
 
ΥΓ: Πριν από λίγο διάβασα την τρίτη προσωπική δήλωση του Προέδρου της Αναγέννησης Καρδίτσας, που δε γνωρίζω αν την έγραψε μόνος του ή του την έγραψαν, γιατί άλλα έλεγε χθες που πούλαγε την ομάδα μετά τα τελευταία γεγονότα.

Θέλω να του κάνω δύο ερωτήσεις:
1.     Τη χθεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας την διάβασε;
2.    Την τελευταία παράγραφο που οι οργανωμένοι οπαδοί της Καρδίτσας αναφέρουν ότι μετέτρεψε την ομάδα σε πρακτορείο στοιχημάτων την κατάλαβε;

Όσο για τις απειλές περί υποβολής μηνύσεων εις βάρος μου είμαι βέβαιος ότι αυτοί που του είπαν να το γράψει θα τον έχουν ενημερώσει ότι εκτός από τη μήνυση, υπάρχει και η ψευδής καταμήνυση. Τα υπόλοιπα στα Δικαστήρια της Αθήνας.
Σήμερα τί έγινε πάλι ρε παιδιά; 0-3 από τον Ηρακλή που έχασε πριν από δύο ημέρες 0-3 από τον Απόλλωνα Πόντου;
Έτσι παίρνετε αδειοδότηση; Για να μάθουμε και εμείς τον τρόπο, όχι τίποτα άλλο χαλάει και η εικόνα του Περικλή, που τον αδίκησα.
Τις ίδιες βρώμικες ανακοινώσεις που έκανε ο Παπαδημητρίου και ο Μυροφορίδης εις βάρος μου, έκαναν το 2012 από την Ηλιούπολη και τελικά κάποιοι πήγαν φυλακή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top