Επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται στο κουπόνι του Σαββάτου (02/04) με αγώνες από δυνατά εγχώρια πρωταθλήματα, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Τη στοιχηματική πρόταση με αξία για σήμερα εντόπισε το Betarades.gr στην Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση μεταξύ Ντόρτμουντ και Λειψίας. Μπορείτε να ποντάρετε σε αρκετές επιλογές από σημερινά ματς και στο stoiximan live. Ακολουθεί η ανάλυσή μας για το προγνωστικό της ημέρας. 


Στις 19:30, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Λειψία για την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.


Από "γκέλα" (1-1) κόντρα στην Κολωνία προέρχεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου είναι πλέον στους έξι βαθμούς. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία στο πρωτάθλημα. Σκοράρει, μάλιστα, με ευκολία έχοντας πετύχει 14 γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα στο γήπεδό της. 

Αήττητη στα έξι τελευταία ματς στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία, που μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη αυτή (0-0) με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με παθητικό 30 γκολ σε 27 ματς. Μόνο σε δύο από τα τελευταία έξι εκτός έδρας, πάντως, κράτησε ανέπαφη την εστία της. Ακόμη και με αμφίβολο τον πρώτο σκόρερ Χόλαντ, η Ντόρτμουντ χρειάζεται τη νίκη για να μείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου και μπορεί έστω και δύσκολα να τα καταφέρει.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top