Τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και σήμερα Τετάρτη (06/04), με το βλέμμα να στρέφεται σε “Στάμφορντ Μπριτζ” και “Θεράμικα”. Παράλληλα δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα και ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή αναμέτρηση Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ στο “Velodrome”, για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Στα σημερινά τώρα το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.


Από ήττα - σοκ έρχεται στο αποψινό σπουδαίο παιχνίδι η Τσέλσι, που διασύρθηκε με 4-1 από την Μπρέντφορντ εντός έδρας για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα για τους “μπλε” έπειτα από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 3η θέση.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Θέλτα με 2-1 εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα που είχε ανάγκη μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα με 4-0 στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, οδηγεί σταθερά την κούρσα στη Λα Λίγκα και βρίσκεται στο +12 από τη 2η Μπαρτσελόνα. Συνολικά η “βασίλισσα” έχει κερδίσει τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, έδειξε και κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ποια είναι και έχει και απόψε τον πρώτο λόγο. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top