Ένα καλό… “ζέσταμα” γίνεται με τα ματς στο κουπόνι της Παρασκευής (08/04), καθώς έρχεται ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με πλούσιο μενού. Το δυνατό σημείο της ημέρας εντόπισε το Betarades.gr, με ποντάρισμα στα τέρματα. Έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Αργεντινής και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ Σαραντί και Γοδόι Κρους. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ενημερωμένη βαθμολογία πρωταθλημάτων από όλον τον πλανήτη. Οι λεπτομέρειες για το σημερινό προγνωστικό μας ακολουθούν πιο κάτω.



Στη 01:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, η Άρσεναλ Σαραντί φιλοξενεί τη Γοδόι Κρους για την 9η αγωνιστική του Κόπα ντε λα Λίγκα.


Αποτέλεσμα ουσίας, αλλά και ψυχολογίας, πήρε η Άρσεναλ Σαραντί, που έμεινε όρθια (2-2) στο "Λα Μπομπονέρα" απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία της στο πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της, ενώ ισάριθμες φορές δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. 



Απο "χορταστική" ισοπαλία (3-3) με την ισχυρή Εστουδιάντες προέρχεται η Γοδόι Κρους. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου της με 14 γκολ, αλλά και τη χειρότερη άμυνα, έχοντας δεχτεί 16 τέρματα. Επικράτησε στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς μακριά από το γήπεδό της. Πετυχαίνουν αλλά και δέχονται εύκολα γκολ οι δύο αντίπαλοι και έτσι στο μεταξύ τους παιχνίδι αναμένουμε το σκορ να πάει ψηλά.



Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top